Obiecte promotionale AntiBug® | MarkGifts

Obiecte promotionale AntiBug®

Lupta impotriva factorilor patogeni de indata ce acestia intra in contact cu produsul

In contextul pandemic si al unui mediu sanitar turbulent obiectele promotionale AntiBug® au devenit absolut necesare pentru protectia personala si a celor din jurul nostru.
AntiBug® reprezinta un finisaj revolutionar patentat si certificat ce asigura ca suprafata produselor noastre distruge 99.9% din bacterii (din cele 50 de tipuri commune) pe întreaga durata de viata a produsului. Suprafata speciala lupta impotriva factorilor patogeni de indata ce acestia intra in contact cu produsul antibacterian. 

Subcategorii

Cani antibacteriene AntiBug®

Cani antibacteriene AntiBug®

In contextul pandemic si al unui mediu sanitar turbulent canile AntiBug® au devenit absolut necesare pentru protectia personala si a celor din jurul nostru. Alege de mai jos cana care iti place.

Sticle antibacteriene AntiBug®

Sticle antibacteriene AntiBug®

In contextul pandemic si al unui mediu sanitar turbulent sticlele AntiBug® au devenit absolut necesare pentru protectia personala si a celor din jurul nostru. Alege de mai jos cana care iti place.

Termosuri antibacteriene AntiBug®

Termosuri antibacteriene AntiBug®

In contextul pandemic si al unui mediu sanitar turbulent termosurile AntiBug® au devenit absolut necesare pentru protectia personala si a celor din jurul nostru. Alege de mai jos cana care iti place.