Produse noi

-11,00 leiNou
Căști termice pentru urechi HULU
Căști termice pentru urechi HULU sunt fabricate din material de pluș moale și, cel mai important, confortabil. Ideal ca încălzitoare pentru urechi pentru zilele reci de iarnă. Un gadget amuzant de Crăciun care îi va face pe toți să râdă și să-i pună într-o dispoziție festivă.Dimensiuni: 200 x 180 x 95 mmGreutate: 77g
39,00 lei
50,00 lei
-40,00 leiNou
Statie meteorologica cu barometru BINILO
Ultimele produse in stoc
Statie meteorologica cu barometru BINILO ofera posibilitatea de a masura temperatura in exterior sau interior. Printe functiile de care dispune se enumera urmatoarele: ora, data, ziua saptamanii, temperatura in interior, temperatura in exterior, nivelul de umiditate al aerului, nivelul de confort, ceasul cu alarma. Setul include senzor de sârmă extern si il puteți agața de perete sau așeza pe o suprafață plana. Ecranul este iluminat in albastru, care se potriveste perfect cu corpul alb.
110,00 lei
150,00 lei
-11,00 leiNou
Cutie metalica pentru prajituri
Cutie metalica pentru prajituri este un produs creat pentru depozitarea diverselor bunatati culinare iar datorita desigunul cu tematica de Craciun, poate fi oferita cadou celor dragi cu ocazia sarbatorilor. Aceasta cutie metalica pentru prajituri este un element decorativ special, ce ajuta foarte mult la protejarea dulciurilor de mediul exterior. Poate fi utilizat de asemenea pentru a depozita cafeaua, fursecuri sau suveniruri. Capacul se inchide etans astfel incat sa ofere maxima protectie.Material: metalDimensiune: 133 x 155mmCuloare: rosuGreutate: 205gCe alte cadouri de Craciun iti recomandam ? Arunca o privire AICI !
39,00 lei
50,00 lei