Jocuri si plusuri | MarkGifts

Jocuri si plusuri

Descopera copilul din tine!

Fie ca ai nevoie de un cadou sau vrei sa petreci timp de calitate in familie, la MarkGifts gasesti o gama variata de jocuri educative. Alege jocuri din lemn, plastic sau de plus, motrice sau pur si simplu inedite!

Subcategorii

Plusuri

Jucarii de plus adorate de copilul tau

Ursuletii de plus sunt jucarii cunoscute in intreaga lume, iar imaginea copilasului cu ursuletul de mana este iconica. Pe langa ursuletii de plus pe MarkGifts mai gasesti si alte personaje si animalute de plus.
Alege modelul dorit de mai jos!

Jocuri creative

Seturi de jocuri creative

Menite sa ii invete pe cei mici bazele tehnologiei, sa ii introduca in lumea constructiilor simple sau complexe, sa le dezvolte imaginatia si creativitatea. Cu fiecare dintre aceste jocuri creative Fischertechnik, cei mici pot realiza cel putin 3 modele diferite conform instructiunilor, de la masini sau motociclete simple, tractoare cu telecomanda, pana la circuite electronice cu tranzistori, condensatori si rezistente, sau chiar un telescop functional, cu accesorii, pentru a intelege miscarea de rotatie a Pamantului in jurul Soarelui si a descoperi spatiul cosmic.

Seturi de colorat

Seturi de colorat

Pasiunea pentru pictura incepe intotdeauna cu un bloc de desen, acuarele si tempera. Iar pentru schite, cu un creion de calitate. Dar pentru copii si pentru joaca, creioanele colorate au farmecul lor, folosite impreuna cu o carte de colorat. Descopera gama diversificata de creioane colorate, carioci si ascutitori pentru creioane.