Recipiente bauturi | MarkGifts

Recipiente bauturi

Recipiente bauturi

Recipiente din sticla, din metal sau plastic, ideale pentru diverse bauturi, recipiente pentru bauturi care se imbina armonios cu elemente de design modern sau retro. Alege de mai jos modelul dorit!

Subcategorii

Cani, cesti si pahare

Cani, cesti si pahare menite sa impresioneze!

Colectii de cani si cesti de servire a ceaiului si a cafelei menite sa impresioneze, pana la cani simple, dar perfecte pentru bautura din timpul unei intalniri, fie ca sunt savurate la prima ora a diminetii, fie servite in stil fast-food, ca energizante in munca zilnica, sau la o poveste aromata. Pahare ce ofera un aspect deosebit bauturilor servite vara – diferitelor cocktailuri, sau chiar unui suc simplu, dar care vor inviora masa in orice ambient.

Toate pot fi un cadou potrivit pentru cei dragi!

Termosuri

Termosuri eficiente perfecte pentru calatorii!

Aceste recipiente sunt extrem de eficiente, fie ca ai nevoie de o cafea calda de dimineata cand ești pe graba, sau iti doresti o bautura rece pe parcursul unui traseu, termosul va pastra bautura ta preferata la o temperatura constanta. Alege de mai jos modelul dorit!

Poate fi o idee pentru un cadou oricand binevenit!

Sticle

Sticle pentru activitati sportive si nu numai!

Sticlele sunt o alegere potrivita pentru activitati sportive, mersul la plaja, camping sau in orice calatorie, capacul sticlei oferind o mare rezistenta la scurgere. Sticlele reutilizabile pot fi confectionate din materiale sustenabile (nu produc deseuri) sau din plastic ecologic (fara BPA, BPF sau BPS).