Instrumente de scris | MarkGifts

Instrumente de scris

Alege din instrumentele de scris premium MarkGifts

Pixuri metalice, pixuri din plastic, stilouri, seturi scris, etui si cutii de prezentare, dar si din gama IT, pixuri USB si pixuri cu touch.

Subcategorii

Pixuri din bambus

Pixuri realizate din lemn de bambus

Pixurile se pot personaliza la cerere, sunt usoare, au un aspect natural si ajuta natura. Unele pixuri pe langa bambus au si parti metalice sau din plastic, colorate. Personalizarea pixurilor se face prin gravura laser sau print LED UV direct pe corpul pixului.
Alege de mai jos modelul dorit!

Pixuri din pluta

Recicleaza folosind pixuri din pluta

Pixuri din pluta cu un aspect natural, reciclabile, cu mina albastra si detalii colorate (buton, agatatoare, varf). Pixurile din pluta se pot personaliza la cerere.

Pixuri metalice

Pixuri metalice, cu finisaj metalic sau cauciucat, pix cu USB

Peste 70% dintre companii aleg, anual sa promoveze brandul in randul clientilor s partenerilor prin intermediul unui pix personalizat. De-a lungul timpului, odata cu evolutia tehnologiei de productie si de personalizare, gama de pixuri s-a diversificat.

Astazi, poti alege dintre pixuri metalice, cu finisaj metalic sau cauciucat, cu deschideri diverse, ba chiar pix cu USB incorporat. Descopera mai jos selectia noastra de modele premium de pixuri metalice, personalizabile prin gravare sau tampografie, sau vino in showroom-ul nostru!

Pixuri din plastic

Pixuri din plastic personalizabile

Alege din gama noastra diversificata de pixuri personalizabile, pe cel care ti se potriveste.

Pixuri cu touch pen

Pixuri cu touch pen pentru telefoane mobile si tablete cu touchscreen

Mai jos gasesti pixuri cu stylus sau pixuri pentru telefoane sau tablete cu touch screen, pixuri personalizabile, color sau gravate. Pixuri cu power-bank pentru incarcare telefoane sau tablete.

Pixuri cu USB

Pixuri cu memorie USB

Fie ca sunt realizate metal, sau din plastic, pixurile cu memorie USB reprezinta o modalitate de promovare a companiei daca sunt personalizate, pot fi un cadou aparte pentru cei dragi, sau o ustensila utila, atat pentru scris cat si pentru stocare fisiere media.

Alege de mai jos modelul dorit.

Stilouri

Scrisul de mana a determinat realizarea celor mai frumoase stilouri

Mai jos poti alege stiloul preferat, frumos colorat sau clasic, auriu, negru sau argintiu. Iar daca doresti sa faci cadou un stilou, cu siguranta nu vei da gres, iar persoana care il va primi va fi incantata.

Spor la cumparaturi!

Creioane

Creioane din lemn sau bambus, de calitate superioara

Creioane de calitate superioara, cu sau fara guma de sters atasata, in diferite culori, sustenabile si utile zi de zi. Atat la birou cat si acasa sau in permanenta cu noi, aceste ustensile din lemn cu mina de carbune incastrata, ne fac viata mai usoara.

Alege modelul dorit de mai jos!

Seturi de scris

Seturi si instrumente de scris

Seturile si instrumentele de scris sunt disponibile in diferite combinatii, modele si culori. Alege de mai jos modelul dorit.

Etui si cutii prezentare

Oferiti produselor o atingere de lux cu gama noastra de cutii prezentare si etui

Etui pentru 1 instrument de scris sau pentru doua, realizat din piele moale si neteda. Alege de mai jos modelul dorit.

Spor la cumparaturi!

Suport pixuri

Organizeaza-ti biroul cu cele mai practice si aspectuoase suporturi pentru pixuri

Suporturile pentru pixuri sunt confectionate din plastic, lemn, sticla sau metal, sustenabile (bambus, paie de grau), colorare sau natur, perforate, dantelate, sau brute, suporturile pentru instrumentele de scris sunt ideale pentru pastrarea ordinii pe birou.

Alege de mai jos suportul de pix care iti place!