Gadgets | MarkGifts

Gadgets

O selectie variata de gadget-uri cool la super preturi

Gadget-uri, electronice, bratari fitness, casti audio, memorii USB cool cu cifru, ochelari VR, power bank si multe alte gadget-uri interesante.
Spor la cumparaturi!

Subcategorii

Memorii USB

Memorii USB cool

Alege din gama noastra de memorii USB, pentru a face un cadou deosebit, sau chiar pentru tine, USB cu cifru, USB in forma de card bancar sau usb cu carcasa din lemn. Oricare ar fi alegerea, efectul va fi wow.
Spor la cumparaturi!

Accesorii telefoane mobile

Accesorii diverse pentru telefoane mobile

Ai nevoie de accesorii pentru telefonul mobil? Esti in locul potrivit. Aici gasesti huse pentru telefon, cabluri USB pentru incarcare, lentile pentru fotografii avansate cu telefonul si multe altele.
Spor la cumparaturi!

Casti

Alege casti de calitate pentru telefon, laptop sau PC

Fie ca ai nevoie de casti pentru telefon, pentru calculatorul tau de acasa sau de la birou, aceste casti sunt perfecte pentru tine.
Spor la cumparaturi!

Ceasuri si bratari smart

Ceasuri smart si bratari fitness

Esti pasionat de sport dar si de tehnolgie?

Imbina cele doua pasiuni si alege bratarile fitness sau ceasurile smart de mai jos!
Spor la cumparaturi!

Produse electronice

Produse electronice

Fie ca ne usureaza munca sau ne ofera confort, produsele electronice sunt prezente in viata noastra si le utilizam zi de zi.

Boxe portabile

Party?

Boxele portabile sunt o alegere potrivita atunci cand planuiesti sa faci o petrecere in aer liber sau in orice alt loc unde nu ai acces la prize sau lipeste o alta sursa de muzica. Chiar si la piscina, aceste boxe portabile sunt perfecte pentru a intretine atmosfera.
Spor la cumparaturi!

Pointer cu laser

Pointer cu laser

Pointerul cu laser este un instrument care va ajuta in prezentari de exemplu sa indicati de la distanta locuri pe ecranul de proiectie, tabla sau alt material folosit in prezentare. Pointerul cu laser este comod de tinut in mana avand dimensiuni mici, poate fi pastrat cu usurinta in buzunar.

Ochelari realitate virtuala

Ochelari realitate virtuala

Ochelarii VR iti permit transformarea telefonului tau intr-un dispozitiv de exploatare a realitatii virtuale. Alege de mai jos modelul dorit.
Spor la cumparaturi!

Camere foto & video

Camere foto & video

Camerele foto-video sport sunt destinate celor activi, care practica sporturi extreme sau fac vlog si doresc sa pastreze momentele. Camerele foto-video ofera performanta optima. Fie ca aveti nevoie de filmari video 4K, claritate foto-video, video cu sunet stereo, sau camera auto, pentru inregistrare trafic, toate acestea le gasiti in camerele foto-video afisate mai jos.

Spor la cumparaturi!

Baterii externe

Powerbank, baterii externe pentru telefoane

Alegeti din categoria Powerbank, baterii externe pentru telefoane mobile sau alte electronice pe care le detineti si au nevoie de incarcare suplimentara. 

Incarcatoare wireless

Incarcator wireless pentru telefon

Alegeti din categoria incarcator wireless, incarcatoare wireless pentru telefoane mobile sau alte electronice pe care le detineti si care sunt compatibile cu incarcarea wireless.

Incarcatoare auto

Incarcator auto cu iesire USB

Alege din categoria incarcator auto, incarcator pentru dispozitivele electronice pe care le ai si le folosesti in masina. Incarcatoare auto cu iesire USB, pentru telefoane mobile, tablete si alte electronice.