Produse la reducere

-18,00 lei
Set Vin SAMILLION
Stoc epuizat
Cutie set vin – un cadou distins pentru o servire impecabilă, potrivit oricărui pasionat sau consumator de vinuri. Acest set va impresiona și va fi util în orice situație, grație accesoriilor sale:• cuțit | desfăcător | tirbușon• termometru• pâlnie• dop
90,00 lei
108,00 lei
-7,00 lei
Set JUNIOR 3 modele Little Starter Fischertechnik
Stoc epuizat
Setul Little Starter are piesele mari, usor de manevrat si instructiunile de asamblare scrise special pentru copii mici asigura succesul unei constructii rapide. Munca de proiectare cu acest set dezvolta abilitati importante, cum ar fi coordonarea ochi-mana, precum si abilitatile motorii fine si brute. Un anumit numar de modele pot fi construite in acelasi timp. Jocul este recomandat copiilor cu varsta peste 5 ani. Prezentare 360° Demo in sectiunea de mai jos.
70,67 lei
77,67 lei
-23,90 lei
Set JUNIOR 16 modele Jumbo Starter Fischertechnik
Stoc epuizat
Setul Jumbo Starter are piesele mari, usor de manevrat si instructiunile de asamblare scrise special pentru copii mici asigura succesul unei constructii rapide. Munca de proiectare cu acest set dezvolta abilitati importante, cum ar fi coordonarea ochi-mana, precum si abilitatile motorii fine si brute. Un anumit numar de modele pot fi construite in acelasi timp. Jocul este recomandat copiilor cu varsta peste 5 ani. Prezentare 360° Demo in sectiunea de mai jos.
206,10 lei
230,00 lei
-9,93 lei
Motocicleta Fischertechnik 3 modele
Stoc epuizat
Setul cu trei modele de motociclete emana un aer de libertate.Exista un model potrivit pentru toata lumea:• motocicleta chopper• motocicleta cu atas• motocicleta pentru plimbareJocul este recomandat copiilor cu varsta peste 7 ani.
37,10 lei
47,03 lei
-10,90 lei
Buldozer Fischertechnik 3 modele
Stoc epuizat
Setul contine toate piesele necesare pentru constructia a 3 modele de buldozer. Jocul este menit sa introduca copilul in lumea constructiilor simple si complexe si sa invete bazele tehnologiei. Jocul este recomandat copiilor cu varsta peste 7 ani.
83,00 lei
93,90 lei
-12,78 lei
Tractor Fischertechnik 3 modele
Stoc epuizat
Setul contine toate piesele necesare pentru constructia a 3 modele de tractoare. Jocul este menit sa introduca copilul in lumea constructiilor simple si complexe si sa invete bazele tehnologiei. Jocul este recomandat copiilor cu varsta peste 7 ani.
94,22 lei
107,00 lei
-81,22 lei
Tractor Fischertechnik 540 de piese 8 modele
Stoc epuizat
VIDEOTractor cu telecomanda infrarosu cu 4 canale, servo-directie, motor cu reductor puternic si compartiment pentru baterie. Peste 540 de piese permit construirea unui tractor cu 7 utilaje de lucru. Cositoarea rotativa, grebla dubla rotativa si o presa de balotat sunt conduse de puternicul motor al tractorului. O grapa, plug cu doua sensuri, troliu cu cablu si placa impingatoare ofera caracteristici suplimentare pentru mai multa distractie. Turatia motorului de viteze, unghiul de servo-directie si doua motoare suplimentare (nu sunt incluse) sunt concepute pentru un control foarte mare. Setul include o telecomanda cu infrarosu (care necesita o baterie de 9V, nu este inclusa), receptor, servo-directie, motor cu reductor si compartiment pentru baterie 9V (bateria nu este inclusa).Optional seturi ideale de adaugat:• Motor XS (Click aici)• Sunet si lumini (Click aici)• Incarcator Accu set (Click aici)Jocul este recomandat copiilor cu varsta peste 7 ani.
647,78 lei
729,00 lei
-11,00 lei
Router wireless TP-LINK TL-WR841N 300Mbps
Stoc epuizat
Ofera capabilitati excelente de atenuare a pierderilor de date pe distante lungi si la traversarea unor obstacole in birouri mici sau apartamente, chiar si in cladiri cu structura din beton armat. Mai mult, semnalul wireless poate fi detectat cu usurinta pe distante extinse, acolo unde produsele 11g conventionale nu permit acest lucru. Routerul asigura calitatea aplicatiilor consumatoare de banda precum streaming video HD, apeluri VoIP sau jocuri online, fara intarzieri.• Instalare Facila• Viteza si Acoperire Wireless N• Performanta Wi-Fi foarte Buna• Buton WPS - Setari Rapide de Securitate• Criptare WPA / WPA2 - Securitate Avansata• IP QoS - Alocarea Eficienta a Latimii de Banda
64,00 lei
75,00 lei
-27,89 lei
Solar Power Fischertechnik 4 modele
Stoc epuizat
VIDEOSursele regenerabile de energie vor juca un rol din ce in ce mai important in viitor. Un modul solar genereaza electricitate utilizand energia soarelui pentru a pune in miscare barcile solare si masina solara. Pe apa sau pe uscat, acest set de constructie ilustreaza puterea solara prin abordarea invatare prin joc. Distractia acvatica este garantata de „Catamaranul Solar” si „Vaporul cu Zbaturi”. Modulul solar si motorul solar pot fi de asemenea utilizate pentru a construi un vehicul solar si un ventilator.Recomandat micilor ingineri cu varsta de peste 8 ani!
206,11 lei
234,00 lei
-24,00 lei
Set Pneumatic 3 Fischertechnik 8 modele
Stoc epuizat
VIDEOSetul de constructie aplica abordarea de invatare prin joc si ii ajuta pe copii sa invete principiile pneumaticii si utilizeaza modele realiste pentru a demonstra modul in care functioneaza compresoarele, valvele si cilindrii pneumatici. Noul compresor puternic si compact garanteaza o alimentare reala cu aer comprimat a modelelor. In plus fata de vehicule cum ar fi incarcatorul frontal, incarcatorul de baloti si gheara de prindere a trunchilor de copaci, exista si alte modele educative ce le furnizeaza micilor inventatori cunostinte de baza in domeniul pneumaticii in combinatie cu manualul de activitati.Optional de adaugat:• Incarcator Accu set (Click aici)Jocul este recomandat copiilor cu varsta peste 9 ani.
521,00 lei
545,00 lei
-58,00 lei
Set Electronics Fischertechnik 16 modele
Stoc epuizat
VIDEOCircuite simple, serii si conexiuni paralele, circuite electronice cu tranzistori, condensatori, rezistente si LED-uri. Pas cu pas, acest set de constructii invata principiile de baza ale electronicii. Modulul electronic de control cu ​​24 de programe fixe, are 2 iesiri cu motor, 3 intrari analogice pentru senzori si potentiometre pentru reglarea vitezei motorului.Optional de adaugat:• Alimentator Power Set (Click aici)• Incarcator Accu set (Click aici)Jocul este recomandat copiilor cu varsta peste 9 ani.
542,00 lei
600,00 lei