Produse ecologice - Cadouri promotionale ecologice

Cadouri promotionale ecologice, ultimul trend din lumea marketingului offline!

Un cadou promotional ecologic reprezinta o declaratie asupra interesului tau sau al companiei tale fata de mediu si sustenabilitate, dar arata si ca esti la curent cu ceea ce inseamna o afacere responsabila in secolul XXI.
Felicitare din hârtie biodegradabilă cu semințe format A5/A6 finit
Alege această felicitare și uită de expresia „ai tăiat un copac”! De acum înainte, mesajul tău poate fi scris pe hârtie biodegradabilă cu semințe, iar cine o primește o poate pune în sol, bucurându-se apoi de o plantă sau o floare.Comandă acum acest set - felicitare din hârtie biodegradabilă cu semințe - iar noi vom personaliza conform specificațiilor tale. Prețul este calculat pentru o comandă minimă de 100 buc !
7,40 lei
-6,00 lei
Agendă A5 cu spirală și sticky notes
Agendă A5 cu spirală și sticky notes, pentru ca tu să ai întotdeauna la îndemână o unealtă pentru a îți stabili remindere și a pune observații. Ea conține 100 de pagini realizate din hârtie reciclată,
69,00 lei
75,00 lei
-6,00 lei
Set Agendă A5 și pix din bambus
Set Agendă A5 și pix din bambus. Un cadou sustenabil, cu 180 de pagini realizate din hârtie reciclată de 70 de grame. Setul vine ambalat în cutie de cadou.
69,00 lei
75,00 lei
-11,00 lei
Boxă portabilă bambus
Boxă portabilă bambus, putere 3W și 4 ore autonomie. Un cadou premium, care va impresiona pasionații de tehnologie.Această boxă portabilă wireless se se conectează la dispozitivele mobile prin Bluetooth 5.0. Este realizată din bambus, plastic reciclat și piele ecologică și are un design retro, potrivit în orice situație.
139,00 lei
150,00 lei
-15,00 lei
Suport birou bambus cu încărcare wireless
Suport birou bambus cu încărcare wireless, un adevărat upgrade pentru viața de zi cu zi de la lucru. Realizat din bambus și plastic reciclat, acest accesoriu se potrivește de minune în orice decor și aduce organizarea în viața ta.
155,00 lei
170,00 lei
-17,00 lei
Cană din plastic reciclat cu izolație din plută
Cană din plastic reciclat cu izolație din plută, pentru ca tu să îți transporți cafeaua, diminețile, sustenabil și cu stil. Produs rezistent la temperaturi de până la 120 de grade Celsius, reutilizabil. Iar dacă dorești să renunți la ea, este bine să știi că această cană este biodegradabilă – se transformă în îngrășământ!
93,00 lei
110,00 lei
-15,00 lei
Baterie externă cu încărcare wireless din sticlă temperată
Stoc epuizat
Baterie externă cu încărcare wireless din sticlă temperată – un cadou modern și luxos care se va bucura de apreciere și utilitate.Realizată din plastic reciclat ABS și sticlă temperată, care se poate printa, această baterie externă cu încărcare wireless are o capacitate de 5.000 mAh, indicator al nivelului de energie disponibilă și vine la pachet cu un cablu micro USB pentru alimentare.
195,00 lei
210,00 lei
Agendă A5 cu încărcare wireless
Stoc epuizat
Încarcă-ți dispozitivele mobile cu stil! Între întâlnirile de afaceri sau chiar în timpul lor, această agendă A5 cu încărcare wireless constituie un back-up important pentru situațiile în care ai nevoie de o sursă de energie pentru smartphone-ul tău. Agenda, cu 160 de pagini de 70 gr., te scapă de cabluri, precum și de obiecte suplimentare în bagaj. Tot ce trebuie să faci este ca în lăcașul dedicat să îi fixezi un acumulator extern*.Mai mult, această agendă A5 cu încărcare wireless este un produs sustenabil, fiind realizată din plastic reciclat.