Lanterne & Brichete

Lanterna Swiss Peak 10W
Stoc epuizat
Lanterna din aluminiu cu LED de 10W si mecanism de ajustare a suprafetei iluminate functioneaza pe baza de baterii (incluse in pachet) si buton ON / OFF in partea inferioara. Lanterna este livrata impreuna cu o cutie cadou.
Lanterna Swiss Peak cu deschizator de sticle
Stoc epuizat
Lampa din aluminiu foloseste un LED de 3V care lumineaza chiar si cele mai intunecate spatii. Suprafata de iluminare poate fi ajustata prin rasucirea marginii LED-ului iar partea inferioara a poate fi folosita ca deschizator de sticle. Este livrata impreuna cu o cutie cadou si baterii incluse.
Lampa wireless cu LED
Stoc epuizat
Lampa de birou cu lumina LED poate sa fie ajustata in functie de situatie si preferinte in 3 moduri: lumina naturala, lumina galbena si lumina alba. Aceasta poate fi setata sa se stinga automat pentru a economisi curent. Incarcatorul wireless din partea inferioara a lampii poate sa fie folosit pentru a incarca telefoanele mobile care sunt compatibile cu functia de incarcare wireless. Lampa vine echipata impreuna cu un incarcator si un cablu de 1.5m.
Set Colorissimo
Stoc epuizat
Setul contine un multitool si o lanterna din aluminiu pe baza de LED. Multitool-ul este format dintr-un tirbuson, un desfacator de sticle, o surubelnita, o foarfeca si o pila de unghii.