Casti pliabile cu bluetooth
Stoc epuizat
Aceste casti sunt concepute pentru a prelua apeluri si pentru a asculta muzica preferata de pe dispozitivul dumneavoastra cu conexiune bluetooth. Castile dispun de un sistem de difuzoare ce va ofera un sunet de inalta calitate, cu o spatialitate excelenta, claritate si bas profund. Pernutele moi va permit sa purtati castile o lunga perioada de timp si cu ajutoul butoanelor puteti schimba muzica sau ajusta volumul. Microfonul integrat va ofera posibilitatea de a folosi castile si pentru efectuarea apelurilor.
-130,00 lei
Bec ambiental cu difuzor bluetooth
Stoc epuizat
Difuzor sub forma de bec cu LED-uri, care poate fi montat in orice lampa, acasa sau la birou. Muzica este redata prin conectarea telefonului mobil cu dispozitivul, prin bluetooth. Descarcati gratuit aplicatia pentru a schimba culoarea becului in functie de starea de spirit. Creati-va propriul ambient folosind acest difuzor inteligent. Mai multe detalii in sectiunea Video.
165,00 lei
295,00 lei
Retro Phone docking station
Stoc epuizat
Statia Retro Phone va incarca iPhone-ul in timp ce va permite sa efectuati si sa primiti apeluri telefonice utilizand receptorul clasic, care se conecteaza la portul earplug din telefon. Aplicatia Rotary Dial se descarca gratuit, cu functia de apelare reala si sunetul traditional! Compatibil de la iOS 4.0 in sus.