-11,00 leiNou
Căști termice pentru urechi HULU
Căști termice pentru urechi HULU sunt fabricate din material de pluș moale și, cel mai important, confortabil. Ideal ca încălzitoare pentru urechi pentru zilele reci de iarnă. Un gadget amuzant de Crăciun care îi va face pe toți să râdă și să-i pună într-o dispoziție festivă.Dimensiuni: 200 x 180 x 95 mmGreutate: 77g
39,00 lei
50,00 lei
Jucarie Plus 20 cm Sitting Fox
Ultimele produse in stoc
Material maro și alb de pluș Dimensiune 20 cm/8". Umplut cu materiale sintetice Se poate spăla la mașină la 30°C. Sigur pentru copii.
122,00 lei
Felicitare din hârtie biodegradabilă cu semințe format A5/A6 finit
Alege această felicitare și uită de expresia „ai tăiat un copac”! De acum înainte, mesajul tău poate fi scris pe hârtie biodegradabilă cu semințe, iar cine o primește o poate pune în sol, bucurându-se apoi de o plantă sau o floare.Comandă acum acest set - felicitare din hârtie biodegradabilă cu semințe - iar noi vom personaliza conform specificațiilor tale. Prețul este calculat pentru o comandă minimă de 100 buc !
7,40 lei
-8,00 lei
Suport auto universal magnetic
Stoc epuizat
În orașele tot mai aglomerate, unde folosirea unei aplicații GPS de trafic este vitală pentru a ajunge la timp unde ai nevoie, un suport auto universal magnetic este de nelipsit din mașina ta.Acest accesoriu se potrivește oricărui model de smartphone și oricărui tip de ventilație auto. Cu ajutorul lui, vei avea telefonul la vedere, și în permanență în siguranță.
22,00 lei
30,00 lei
Suport carti vizita Twin
Suport pentru carti de vizita din piele eco cu inchidere magnetica si compartiment dublu.
25,50 lei