Binocluri & busole

Binoclu Executive 5x30
Stoc epuizat
Binoclul Executive 5x30 ofera echilibru perfect intre performanta optica si garantia calitatii. Binoclurile Executive sunt rezistente, compacte, robuste, invelite in armura de cauciuc, fiind rezistente la intemperii si diverse socuri. Diametrul obiectivului este de 30mm, clasand binoclu in categoria binoclurilor mici, de buzunar.
Binoclu Vision 10x50
Stoc epuizat
Acest binoclu Vision 10x50 are calitati optice foarte bune si poate fi folosit la foarte multe activitati. Face parte din clasa medie si are toate suprafetele de sticla acoperite in intregime cu un strat care imbunatateste luminozitatea si mareste contrastul. Binoclul 10x50 este recomandat pentru: excursii la munte, calatorii, urmarirea privelistilor, vinatoare, sporturi in aer liber, teatru, uz general.
Binoclu Promo 8x21
Stoc epuizat
Acest binoclu este invelit in cauciuc pentru amortizarea socurilor, conferindu-i in acelasi timp o suprafata nealunecoasa si protejandu-l contra intemperiilor. Datorita constructiei specifice, el se poate plia complet, rezultand astfel un spatiu foarte mic pe care-l ocupa.
Binoclu Panorama 10x60
Stoc epuizat
Acest binoclu 10x60 are calitati optice foarte bune si poate fi folosit la foarte multe activitati. Face parte din clasa medie si are toate suprafetele de sticla acoperite in intregime cu un strat care imbunatateste luminozitatea si mareste contrastul. Binoclul 10x60 este recomandat pentru: excursii la munte, calatorii, urmarirea privelistilor, vinatoare, sporturi in aer liber, teatru, uz general.
Binoclu Extreme 10x25
Stoc epuizat
Acest binoclu este invelit in cauciuc pentru amortizarea socurilor, conferidu-i in acelasi timp o suprafata nealunecoasa si protejindu-l contra intemperiilor. Datorita constructiei specifice el se poate plia complect, rezultand astfel un spatiu foarte mic pe care-l ocupa.